Bergslivsmässan

Bergslivsmässan - Det stora hälsoäventyret

Välkommen på en fullspäckad dag där du får ta del av det mesta som finns i kommunen inom hälsa och välbefinnande. Dagen bjuder på ett myller av hälsoinspiration, möjlighet att njuta av lokal mat, yogaklasser, träningspass, behandlingar, musik och uppträdanden, föreningsinformation, mathantverk, föreläsningar, prova-på-aktiviteter, försäljning av hälsoprodukter och hantverk, hoppborgar för barnen, tävlingar och mycket mer!

Varför anordnar vi Bergslivsmässan?

Med Bergslivsmässan vill vi väcka en nyfikenhet kring hälsa och inspirera dig att utveckla din egen hälsa – oavsett om det handlar om att stärka din kropp eller ditt välbefinnande. Välkommen på ditt nästa äventyr!

Rörelseglädje och välbefinnande är något som ger kraft i vardagen och skapar förutsättningar för ett sunt liv. Men ibland är det inte alldeles enkelt att hitta inspiration och motivation för att göra rörelseglädje till en del av vardagen. Därför öppnar vi upp dörrarna till Bergslivsmässan – det stora hälsoäventyret.

Häng med på hälsoveckan 2023

Den 23-29 september kommer det att sjuda av hälsoaktiviteter runt om i Bergs kommun - kundaliniyoga, barmarksträning, bootcamp, meditation, cirkelträning, musikcafé, föreläsningar, herrgympa, dans, prova-på-aktiviteter och mycket mer! Dessutom erbjuder flera av kommunens hälsoföretag behandlingar till ett rabatterat pris.

Spana in hela veckans program och ladda upp inför Bergslivsmässan som avslutar Hälsoveckan den 30 september.

Fakta om mässan

Plats: Svenstahallen, Svenstavik
Datum: 30 september 2023
Tid: 11-15
Inträde: Kostnadsfritt

Kontakt

Kajsa Kårwik
Mässgeneral
0687-161 46

För besökare

Här hittar du all information du behöver känna till som besökare på Bergslivsmässan såsom tider och program för mässan, vilka utställare som kommer och vilka föreläsningar och aktiviteter du kan delta på.

För utställare

Här hittar du som utställare mer information om Bergslivsmässan. Här har du även möjlighet att boka din plats på mässan eller skicka in en intresseanmälan om du vill hålla i en föreläsning eller aktivitet.