Mer rörelseglädje med peppkalender

24 aktiviteter som är stärkande för kropp och själ.

Ta hand om dig själv och dem i din närhet. I dessa coronatider är det en lika självklar som högst aktuell uppmaning. Men ibland kan det vara lättare sagt än gjort. Och med allt negativt som omger oss är det lätt att glömma bort det positiva som faktiskt finns runt omkring oss. Därför har vi tagit fram en peppkalender! Vi hoppas kunna sprida lite livsglädje och inspiration där du fram till julafton får 24 uppslag på coronasäkra aktiviteter du kan göra i hemmet eller alldeles runt knuten.

Med peppkalendern hoppas vi kunna hjälpa dig att skifta fokus och förhoppningsvis hitta nya små glädjeämnen i vardagen. Vi vill att det ska vara enkelt och kul att hänga med på peppkalenderns aktiviteter, men även utmanande när man är redo för det.

Varje lucka innehåller ett förslag på aktivitet som är stärkande för kropp och själ. Se det som inspiration, men du behöver inte göra det just då. Lägg det på minnet så kanske det dyker upp ett tillfälle längre fram där aktiviteten skulle passa perfekt.

Tillsammans kan vi göra december lite ljusare och hjärtat lite starkare och gladare. Ta del av vår peppkalender på Bergslivs Instagram och Facebook.