Kontakta oss

Funderar du på att flytta till Jämtland och Bergs kommun? Vi hjälper dig att hitta svar på dina funderingar!

Att flytta är en stor förändring som kan kännas både förväntansfullt och lite nervöst. Men att flytta innebär också att man kommer till en plats där nya rötter ska få fäste och man skapar sig ett hem.

Vi vet att det finns många funderingar inför en flytt. Då är det bra att det finns människor i kommunen som kan bidra med stöd och svar på frågor. Kontakta gärna vår inflyttarservice om du vill ha aktuell information om lediga bostäder och lokaler, eller hjälp med exempelvis kontakter med skola, förskola eller det lokala näringslivet. Välkommen att höra av dig direkt till inflyttarservice eller fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan.

Hitta ditt drömliv här på bergsliv

Här på bergsliv.se har vi samlat inspirerande reportage om människor som bor i kommunen och fakta om våra tätorter. Om du är nyfiken på vilken bergsliv som passar dig så får du snabb vägledning via vårt quiz. Kika runt på webbplatsen och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar. Vi finns här för dig!

Bergsliv: Bostad

På Facebook finns en grupp för alla som söker en bostad eller önskar hyra ut eller sälja en bostad inom Bergs kommun. Gå med i gruppen idag!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktformulär

Funderar du på att flytta till Bergs kommun? Fyll i kontaktformuläret och berätta vad du vill veta mer om så tar vi kontakt med dig inom kort.

Godkännande * (obligatorisk)
Godkännande

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.öppnas i nytt fönster

Kontakt

Kontakta gärna vår inflyttarservice om du vill ha aktuell information om lediga bostäder och lokaler, eller hjälp med exempelvis kontakter med skola, förskola eller det lokala näringslivet. Välkommen att höra av dig!

Maila Bergs kommuns inflyttarservice

Turistservice

Klicka här för att komma till kommunens turistservice

Bergsliv med guldkant

Visst du att alla Bergsbor får ta del av rabatter och förmåner som sätter guldkant på tillvaron?

Läs mer om rabatter och förmåner på berg.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tipsa oss: Vem saknar du?

Det är helt enkelt så att vissa personer sätter guldkant på tillvaron. Kanske saknar du en gammal klasskompis, ett barnbarn eller en före detta granne. Vem tycker du ska flytta hem igen?

Skicka in en efterlysning så hjälper vi dig med en återförening!