Flytta hit

Funderar du på att flytta till Jämtland och Bergs kommun? Vi hjälper dig att hitta svar på dina funderingar!

Att flytta är en stor förändring som kan kännas både förväntansfullt och lite nervöst. Men att flytta innebär också att man kommer till en plats där nya rötter ska få fäste och man skapar sig ett hem.

Vi vet att det finns många funderingar inför en flytt. Då är det bra att det finns människor i kommunen som kan bidra med stöd och svar på frågor. Kontakta gärna vår inflyttarservice om du vill ha aktuell information om lediga bostäder och lokaler, eller hjälp med exempelvis kontakter med skola, förskola eller det lokala näringslivet. Välkommen att höra av dig genom att ringa, mejla eller fylla i kontaktformuläret längre ner på sidan så hör vi av oss.

Kontaktformulär

Funderar du på att flytta till Bergs kommun? Fyll i kontaktformuläret och berätta vad du vill veta mer om så tar vi kontakt med dig inom kort.

Varför kan jag välja fler kommuner än Berg?

Vi vill att fler ska flytta till Jämtland Härjedalen och genom projektet ”En attraktiv region” samarbetar länets kommuner och Region Jämtland Härjedalen för att underlätta för dig som vill flytta till Jämtland Härjedalen. Därför kan du göra en intresseanmälan till fler kommuner än Berg.

Efter att du lämnat dina kontaktuppgifter i formuläret nedan kommer du bli kontaktad av den eller de kommuner som du är intresserad av.

Kontakt

inflyttarservice@berg.se
0687-163 52

 

Magasin Bergsliv

Vill du läsa om livet i Berg? Varje år gör vi ett magasin där vi vill hylla livet i Bergs kommun. I Bergsliv kan du läsa längre artiklar och reportage, såväl som kortare notiser med fakta och information. Magasinet ges ut en gång per år.

Här kan du läsa årets och tidigare nummer digitalt. Länk till annan webbplats.Här ser du även var i Berg du kan hämta ett nummer.

Vill du ha Bergsliv på posten? Kontakta inflyttarservice@berg.se

 

Bergsliv med guldkant

Visst du att alla Bergsbor får ta del av rabatter och förmåner som sätter guldkant på tillvaron?

Läs mer om rabatter och förmåner på berg.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.