Kontakta oss

Funderar du på att flytta till Jämtland och Bergs kommun? Vi hjälper dig att hitta svar på dina funderingar!

Att flytta är en stor förändring som kan kännas både förväntansfullt och lite nervöst. Men att flytta innebär också att man kommer till en plats där nya rötter ska få fäste och man skapar sig ett hem.

Vi vet att det finns många funderingar inför en flytt. Då är det bra att det finns människor i kommunen som kan bidra med stöd och svar på frågor. Kontakta gärna vår inflyttarservice om du vill ha aktuell information om lediga bostäder och lokaler, eller hjälp med exempelvis kontakter med skola, förskola eller det lokala näringslivet. Välkommen att höra av dig direkt till inflyttarservice eller fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan.

Hitta ditt drömliv här på bergsliv

Här på bergsliv.se har vi samlat inspirerande reportage om människor som bor i kommunen och fakta om våra tätorter. Om du är nyfiken på vilken bergsliv som passar dig så får du snabb vägledning via vårt quiz. Kika runt på webbplatsen och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar. Vi finns här för dig!

Bergsliv: Bostad

På Facebook finns en grupp för alla som söker en bostad eller önskar hyra ut eller sälja en bostad inom Bergs kommun. Gå med i gruppen idag! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktformulär

Funderar du på att flytta till Bergs kommun? Fyll i kontaktformuläret och berätta vad du vill veta mer om så tar vi kontakt med dig inom kort.

Varför kan jag välja fler kommuner än Berg?

Vi vill att fler ska flytta till Jämtland Härjedalen och genom projektet ”En attraktiv region” samarbetar länets kommuner och Region Jämtland Härjedalen för att underlätta för dig som vill flytta till Jämtland Härjedalen. Därför kan du göra en intresseanmälan till fler kommuner än Berg.

Efter att du lämnat dina kontaktuppgifter i formuläret nedan kommer du bli kontaktad av den eller de kommuner som du är intresserad av.

Kontakt

Kontakta gärna vår inflyttarservice om du vill ha aktuell information om lediga bostäder och lokaler, eller hjälp med exempelvis kontakter med skola, förskola eller det lokala näringslivet. Välkommen att höra av dig!

Linnéa Gunbrittsdotter
Inflyttarcoach
0687-164 10

Bergsliv med guldkant

Visst du att alla Bergsbor får ta del av rabatter och förmåner som sätter guldkant på tillvaron?

Läs mer om rabatter och förmåner på berg.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.