Köpa bostad

En plats där nya rötter får fäste. Ett hem som bara är ditt!

Till dig som längtar att få leva landsbygdsdrömmen. Att vandra över knarrande golv och kika ut över en trädgård som bär spår av minnen och människor. En plats att förvalta och skapa nya minnen på.

Majoriteten av bostäderna i Berg ligger på landsbygden med vidsträckta vyer som närmsta granne. Perfekt för dig som drömmer om ett liv på en gård med katt, höns och traktor. För den som hellre föredrar ett idylliskt villaliv med goda grannar runt knuten finns givetvis även tätortsnära bostadsområden med både radhus och villor. Hur ser ditt drömboende ut?

Länkar till ditt drömboende

Hitta ditt drömliv här på bergsliv.se

Här på bergsliv.se har vi samlat inspirerande reportage om människor som bor i kommunen och fakta om våra tätorter. Om du är nyfiken på vilken bergsliv som passar dig så får du snabb vägledning via vårt quiz. Kika runt på webbplatsen och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar. Vi finns här för dig!

Bergsliv: Bostad

På Facebook finns en grupp för alla som söker en bostad eller önskar hyra ut eller sälja en bostad inom Bergs kommun. Gå med i gruppen idag! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.