Hyra bostad

I väntan på drömboendet eller för frihetens skull? Då kanske hyra av bostad är något som passar dig!

Runt om i kommunen finns ett varierat utbud av bostäder att hyra - perfekt för dig som vill landa någonstans i väntan på drömboendet eller som kanske helt enkelt föredrar lägenhetslivets frihet.

Nedan hittar du kontaktuppgifter till såväl större som mindre uthyrare. Om du är intresserad av att hyra eller ställa dig i bostadskö kontaktar du respektive företag nedan.

Bergfast – det kommunala fastighetsbolaget

Det kommunala fastighetsbolaget heter Bergfast och äger och förvaltar nära 450 lägenheter runt om i kommunen. Att stå i deras kö är gratis och alla lediga lägenheter presenteras på bergshyreshus.se, där du också registrerar dig till kön.

Hemsida: bergshyreshus.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Telefon: 0687-164 50 
E-post: bergfast@berg.se

Hyresvärdar i Hackås

K.P.lifestyle AB

Hyreslägenheter i Hackås.

E-post: annica.frissan@telia.com

Telefon: 070-821 60 64

Mårten Larsson

13 st lägenheter i hackås, 8st lägenheter i Myre/Myrviken, affärslokal i Myrviken, villor till uthyres i oviken!

E-post: Larssonsioviken@gmail.com
Telefon: 072-544 06 68

Hyresvärdar i Oviken

Mårten Larsson

13 st lägenheter i hackås, 8st lägenheter i Myre/Myrviken, affärslokal i Myrviken, villor till uthyres i oviken!

E-post: Larssonsioviken@gmail.com
Telefon: 072-544 06 68

Hyresvärdar i Svenstavik

Bergsbo Hus AB

Bergsbo Hus äger och förvaltar trygga bostäder och lokaler främst i Hoverberg och Svenstavik. Vi jobbar passionerat alla dagar i veckan utifrån målet att ge våra hyresgäster en så nära och god service som bara möjligt.

E-post: info@bergsbohus.se
Webbsida: https://www.bergsbohus.se/ Länk till annan webbplats.
Telefon: 070-290 14 05

LBF Jämtland AB

Landsbygdsfastigheter äger och förvaltar lägenheter och lokaler i Svenstavik. Vi har hyreslägenheter med 1 - 4 rum & kök, totalt 69 st. Dessa finns på Centrumvägen 8 & 10, Stationsvägen 26 samt på Skogsvägen 13 och 8 - 20.

E-post: info@landsbygdsfastigheter.se
Telefon: 070-672 62 67

Är du hyresvärd? Registrera dig nedan!

Vi vill göra det enklare för dem som önskar flytta till eller inom kommunen att hitta lediga hyresbostäder.

Du som fastighetsägare har möjligheten att synas här på bergsliv.se genom att fylla i formuläret nedan. Vi söker hyresvärdar och fastighetsägare som stadigvarande hyr ut permanentbostäder inom Bergs kommun. Om du har ett enstaka boende till uthyrning är du välkommen att annonsera på Facebookgruppen Bergsliv: Bostad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..


Hitta ditt drömliv här på bergsliv.se

Här på bergsliv.se har vi samlat inspirerande reportage om människor som bor i kommunen och fakta om våra tätorter. Om du är nyfiken på vilken bergsliv som passar dig så får du snabb vägledning via vårt quiz. Kika runt på webbplatsen och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar. Vi finns här för dig!

Bergsliv: Bostad

På Facebook finns en grupp för alla som söker en bostad eller önskar hyra ut eller sälja en bostad inom Bergs kommun. Gå med i gruppen idag! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.