Berg Framåt

När vi firade Berg 50 år riktades blickarna framåt, och livet i Berg hyllades

År 2021 fyllde vår kommun 50 år. Det planerade vi att fira vid två tillfällen, men båda gångerna fick vi ställa in på grund av pandemin. Den 4 april 2022 kunde vi äntligen göra det, och idérikedom, inspiration, energi och goda exempel sköljde över oss när vi träffades under Berg Framåt!

Vi valde att inte titta bakåt, på de år som gått, utan i stället titta framåt. Vi gjorde det med människor från byar, från vår organisation, från föreningar, från skolklasser och från näringsliv. Vi gjorde det med goda exempel från vår kommun, med inspirationsföreläsningar, med sång, med yoga och med att äntligen få umgås med varandra utan en datorskärm mellan oss.

Här följer några exempel på vad vi fick med oss, i form av film – hoppas det kan bringa glädje och energi till fler i vår fantastiska kommun!

Tack alla Bergsbor!

Therese Kärngard, Bo Karlsson, Daniel Danielsson & Ralf Westlund

Är du nyfiken på ett liv i Berg? Vi hjälper dig ta steget!

Vi vet att det finns många funderingar inför en flytt. Då är det bra att det finns någon som kan bidra med stöd och svar på frågor.

Kontakta gärna vår inflyttarservice om du vill ha aktuell information om exempelvis lediga bostäder och lokaler, eller hjälp med exempelvis kontakter med skola, förskola eller det lokala näringslivet.

Klicka här för kontaktinfo till inflyttarservice

Logotyp för Region Jämtland Härjedalen

Detta reportage delfinansieras av Region Jämtland Härjedalen. Läs mer på tasteget.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.