Trygghet & äventyr

På en och samma plats kan du njuta av livet såsom det borde levas. Välkommen till gemenskapen!

I Berg har naturen alltid varit en trygg plats för rekreation, äventyr och återhämtning samtidigt som det är basen i våra viktiga näringar; jord- och skogsbruket och besöksnäringen. Naturen är en drivkraft och inspirationskälla och har så varit sedan urminnes tider.

Tryggheten från att ha vandrat de gamla stigarna ger oss mod att våga pröva nya vägar. Det kanske är just därför det bor så många kreativa entreprenörer och modiga eldsjälar runt om i våra bygder.

För vi tror på småskalighet och stora visioner. Vi tror även på ett liv som ger utrymme för både livskvalitet och drömmar. I en liten kommun är det nämligen en förutsättning för utveckling och tillväxt.

Njut av livet såsom det borde levas. Äkta och nära till vidderna, riktiga fjäll, storskogar, friskt vatten och ren luft. Välkommen att njuta av livet i Bergs kommun.

Välkommen till gemenskapen

Om du inte redan har upptäckt gemenskapen i #bergsliv tycker vi att du ska spana in det nästa gång du besöker Instagram. Vi törs nästa lova att du kan hitta nya bekantskaper och få tips på oväntade guldkorn runt om i vår kommun. Och, du får gärna bli en del av gemenskapen genom att dela med dig av ditt #bergsliv